Skip to content

500 квадратних метрів – площя теплиці, де росла конопля під 3 метри висотою (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%ba%d0%be%d0%bdБлизько 500 квадратних метрів – саме такої площі були теплиці в одного з мешканців П’ятихатського району, який у себе вдома облаштував чималеньку плантацію коноплі, — повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

%d0%ba%d0%be%d0%bd2

Ніде не працюючий чоловік облаштував на своєму подвір’ї посів коноплі у кількості більше 300 рослин. Близько сімдесяти з них були висотою до трьох метрів та п’ять метрів в обхваті.

З метою якісного зростання незаконного насадження, у теплицях була облаштована система крапельного поливу та вентиляції.

%d0%ba%d0%be%d0%bd3

Як пояснив сам господар, він вирощував «диво-зілля» з метою подальшого збуту, зокрема у Дніпрі.

Крім свіжих насаджень, поліцейські вилучили в нього більше 3-х кілограмів готової «марихуани», що за цінами «чорного» ринку становить близько 120 тисяч гривень.

%d0%ba%d0%be%d0%bd4

На даний час усі трофеї правоохоронців направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України, відповідно до якого правопорушникові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

%d0%ba%d0%be%d0%bd5

Наразі встановлюється мережа спільників п’ятихатського наркобарона, що допомагали вирощувати коноплю та постійна клієнтура.

%d0%ba%d0%be%d0%bd6

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: