Skip to content

Борис Філатов ініціював зниження тарифів на опалення для мешканців Дніпра на 10%

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

unnamed-7Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про власну тарифну ініціативу, яка дозволить містянам заощаджувати в середньому близько 3 грн за 1 квадратний метр опалюваної площі.

За словами керівника Дніпра, він вже дав доручення звернутися до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

-Разом із профільною комісією міськради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства я виступив з такою ініціативою і вже дав відповідне розпорядження звернутися до НКРЕКП. У нас є відповідна (фінансова. – Ред.) «подушка». Обіцяю всім мешканцям Дніпра, що найближчим часом, після того, як ми погодимо це з НКРЕКП, тарифи в місті на опалення знизяться на 10%», – заявив Борис Філатов під час брифінгу 20 жовтня.

Він також додав, що представники деяких політичних сил у міській раді намагаються піаритися на цій темі та пропонують нездійсненні популістичні речі.

Крім того, за словами Бориса Філатова, буде розроблений механізм цільової адресної допомоги для населення, яке отримуватиме компенсацію з міського бюджету для сплати за тепло.

Зазначимо, що депутати від «Громадської сили» та «Опозиційного блоку» проігнорували 15-ту чергову сесію міської ради Дніпра.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: