Skip to content

В Дніпрі патріотично виховують підлітків

Юлия Мухина

Юлия Мухина

hortitsaДнями депутати, громадські діячі, представники поліції організували благодійну екскурсію для підлітків, які з різних причин потрапили в складну життєву ситуацію. Діти відвідали острів Хортиця, що у Запоріжжі.

Подорож до колиски запорізького козацтва на Дніпрі – це не лише нові, яскраві враження для підлітків. Така екскурсія ще й чудовий приклад патріотичного виховання підростаючого покоління українців.

Екскурсію присвятили історії Хортиці. Зокрема, періоду українського козацтва, коли острів був колискою Запорізької Січі.

«Враховуючи свій досвід в роботі з такими дітьми, ми розуміємо, що саме така система патріотичного виховання дає дуже позитивні результати. Діти починають змінюватися на очах. У них виникає бажання вчитися, розвиватися, і просто радіти життю!» — каже Владиміра Федо — старший інспектор Новокодацького відділу поліції зі справ дітей.

Підлітки із задоволенням слухали розповідь про історію та культуру України й милувалися краєвидами.

«Аби дитина росла доброю, вона має бути щасливою. І кому, як не нам, дорослим людям це під силу зробити. І саме від наших дій залежить яке майбутнє буде у цих дітей», — зазначила Катерина Гопайца депутат Шевченківської районної у місті Дніпро ради.

«Чужих дітей не буває! Це не просто слова, це заклик до всього суспільства об`єднати свої зусилля заради наших дітей. Перш за все, стати їм друзями. Допомогти їм адаптуватися в соціумі, та направити їхню енергію в правильне русло», – наголосила Надія Святун, помічник–консультант на громадських засадах народного депутата Андрія Денисенка.

Активну участь в цій подорожі взяли і працівники КП « Муніципальна поліція». Поліцейські з задоволенням спілкувалися з підлітками, розповідали історії зі свого життя, давали прості життєві поради. Вони також закликали своїх юних друзів старанно вчитися, щоб згодом приєднатися до дружньої і сильної команди муніципальної поліції.

Після цікавої екскурсії дітей пригостили смачною їжею та солодощами. Веселий настрій, гарні враження і дружня атмосфера – з такими відчуттями хлопці та дівчата поверталися додому. На згадку про яскраві вихідні підліткам подарували традиційні українські сувеніри.

Дякуємо за організацію благодійної екскурсії:

Народному депутату України — Андрію Денисенку;

Помічнику–консультанту на громадських засадах народного депутата Денисенка А.С. – Надії Святун;

Депутату Шевченківської районної у місті Дніпро ради – Катерині Гопайца;

Екскурсоводу Світовіту Пашнику.

Дякуємо за співпрацю:

Дніпропетровському відділу поліції ГУНП в Дніпропетровської області;

Управлінню державної пенітенціарної служби України в Дніпропетровської області;

Управлінню превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровської області;

Окрема подяка — КП « Муніципальна поліція»

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: