Skip to content

В Дніпрі безкоштовно виступить український актор Сергій Горбунов

Юлия Мухина

Юлия Мухина

gorbunovМузика приносить йому не менше задоволення, ніж гра на сцені. Він знявся у 120 кінофільмах, зіграв безліч цікавих ролей у театрі, виконав немало музичних композицій. До ДніпроОДА завітає видатний актор, заслужений артист України Олексій Горбунов. Творча зустріч – 26 жовтня. На гостей чекають спілкування з улюбленим актором, відомі пісні, театральні монологи. Вхід безкоштовний, реєстрація обов’язкова.

Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

«Дніпропетровська ОДА продовжує руйнувати шаблони. У її стінах традиційними стали неформатні зустрічі із сучасними письменниками та блогерами. В облдержадміністрації вже побували Павло Паштет Белянський, Gorky Look і Serg Marco. Тисячний зал зібрав російський поет Орлуша. Про філософію життя розмірковував український блогер і журналіст Сергій Іванов. Про «Іловайський котел» розказували Роман Зіненко та Євген Положій. За кілька тижнів – нова зустріч. До ОДА завітає видатний актор, заслужений артист України Олексій Горбунов. Вхід безкоштовний», – підкреслив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Творчий вечір – 26 жовтня о 19:00, у великому конференц-залі ДніпроОДА. На зустріч з глядачами прийде заслужений артист України, видатний театральний та кіноактор, чудовий виконавець і просто харизматична людина Олексій Горбунов.

У стінах Дніпропетровської ОДА разом із гуртом «Грусть пилота» Олексій Горбунов виконає пісні, які багато років тому лунали з кожного двору.

Ті, хто завітає у творчий четвер до ДніпроОДА, переглянуть на великому екрані фрагменти кінострічок, у яких знявся актор. Автор прочитає уривки зі своїх театральних монологів та відповість на запитання залу.

З 2014 року актор відмовився співпрацювати з російськими кіностудіями і театрами. Причина – політична криза в Україні.

На глядачів чекають автографи та фото. Вхід безкоштовний. Реєстрація – за посиланням.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: