Skip to content

Вийшов за цигарками та побив нетверезого так, що той у комі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

drakaБіля тютюнового кіоску між чоловіками виник словесний конфлікт та бійка, під час якої один з чоловіків вдарив іншого в обличчя. Від удару противник не втримався на ногах та впав.

16 вересня близько 11:00 години до поліції Кам’янського від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що до лікарні від нічного клубу доставлений чоловік 55-60 років з відкритою черепно-мозковою травмою і з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік впав в кому, після чого був переведений до реанімаційного відділення.

Завдяки проведеним оперативними заходами поліцейські встановили особу потерпілого — ним виявився 57-річний місцевий житель, який мешкає в будинку неподалік по вулиці Глаголєва.

Також поліцейські встановили свідків події. За їх словами біля тютюнового кіоску у потерпілого виник конфлікт з невідомим чоловіком, під час якого останній вдарив потерпілого в обличчя, той упав на асфальт та вдарився головою.

Правоохоронці продовжили відпрацювання району і невдовзі встановили особу іншого учасника конфлікту. Ним виявився 51-річний місцевий житель раніше не судимий. Поліцейські застали чоловіка вдома. Він розповів правоохоронцям свою версію події. В той день він разом з дружиною пішов у супермаркет аби купити продукти харчування, після чого вирішив піти до тютюнового кіоску — купити та викурити «останню цигарку», бо мав намір кинути курити. Там знаходився нетверезий чоловік, який грубо йому повідомив, що він стояв перший у черзі, а потім продовжив грубіянити. Слово за слово і між чоловіками виник конфлікт. В цей час він і вдарив чоловіка в обличчя, від чого останній впав на асфальт.

За даним фактом відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Тривають слідчі дії.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: