Skip to content

Конвертаційні центри не повернуться, а з фальсифікатом ліків будуть боротися безжально

Юлия Мухина

Юлия Мухина

томчукНа території Дніпропетровської області структур, які займаються переведенням у готівку, тобто конвертаційних центрів,вже немає і не буде.

Про це заявила в інтерв’ю одному з місцевих телеканалів в.о. начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук:

-Ця тема закрита взагалі. Вони не повернуться. Це легко перевіряється і немає жодної людини, яка б сказала, що в нашій області працюють конвертаційні центри.

Крім того, говорячи про першочергові завдання в роботі обласної ДФС, Оксана Томчук назвала серед головних боротьбу з фальсифікатом. В тому числі – в медичній галузі:

— Дуже багато фальсифікату на медичному ринку. Ми будемо робити все від нас залежне в цьому напрямку, — запевнила очільниця фіскальної служби області. — Попри те , що у нас дуже висока націнка на лікарські засоби, але по фінансовій звітності там немає прибутків. Є підприємства, які працюють нормально, але є і інші випадки. На ринку дійсно дуже багато фальсифікату. Хоча для багатьох людей якість ліків – це питання життя або смерті. Але в бізнесі, на жаль, ця грань іноді стирається. З цим треба боротися безжально, — підкреслила Оксана Томчук.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: