Skip to content

Завдяки Борису Філатову медзаклади Дніпра отримали сучасні іспанські препарати вартістю майже 1 мільйон гривень (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_mg_1970_dxoМедичним закладам міста передали майже 3 тис. упаковок іспанського препарату «Сомазина 500» і «Сомазина 1000» для лікування неврологічних захворювань.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

_mg_1987_dxo

Найближчими днями мешканці Дніпра отримають безкоштовні ліки, що сприяють відновленню після інсульту, інфаркту та черепно-мозкових травм. За останні півроку це вже четвертий гуманітарний вантаж, який за сприяння мера Бориса Філатова місто отримує від провідних фармацевтичних компаній світу.\

_mg_1981_dxo_dxo

«Вже стало хорошою традицією, що завдяки ініціативі мера Бориса Філатова наша медицина, наші медзаклади отримують ліки. Препарат «Сомазина» дуже затребуваний у нашому місті», – сказав в.о. заступника міського голови, директор департаменту охорони здоров’я населення Дніпра Андрій Бабський.

Як і в попередні рази, доправленню гуманітарного вантажу до Дніпра сприяв благодійний фонд «Фармварта». Медики кажуть: цей транш ліків зараз надзвичайно важливий, бо ж кількість хворих неврологічного профілю, на жаль, не зменшується. І лікарі, і самі пацієнти зауважують: препарат «Сомазина» ефективний і добре переноситься організмом хворого.

Нагадаємо, що всередині серпня чотири провідні міжнародні фармацевтичні компанії зі США, Франції, Великобританії та Іспанії передали медичним закладам Дніпра черговий гуманітарний вантаж загальною вартістю близько 2 млн грн. Зазначимо також, що з 1 вересня в Дніпрі проходить щорічна кампанія вільного вибору лікаря первинної ланки. Містяни можуть звернутися в амбулаторію загальної практики за місцем проживання або реєстрації, обрати свого сімейного лікаря та отримати консультації з питань здоров’я.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: