Skip to content

Генерал поліції провів особистий виїзний прийом громадян (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

generalКерівник Національної поліції в Дніпропетровській області Ігор Репешко відвідав Нікополь де зустрівся з міським головою Андрієм Фісаком та провів прийом громадян.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Питання взаємодії та співпраці правоохоронців та міської влади у Нікополі обговорили в ході робочої зустрічі начальник Головного управління та очільник міста.

general2

В ході прийому громадян, який відбувся у Нікопольському відділі поліції, начальник Головного управління в Дніпропетровській області Ігор Репешко зустрівся з 23 мешканцями міста та району. Прийом тривав на дві години довше оговореного часу, адже у місцевих мешканців назріло багато проблем, з якими вони хотіли звернутися особисто до очільника поліції області.

Переважна більшість питань, з якими звернулися цього дня мешканці, стосувалася ходу розслідування кримінальних проваджень. Окрім цього мешканці надали і свої пропозиції щодо роботи правоохоронних органів. Зокрема, голова Новософіївської сільської ради Юрій Чайка порушив питання створення дільничного пункту поліції на території сільської ради.

Всі заяви генерал поліції третього рангу взяв під особистий контроль.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: