Skip to content

На пожежі врятували п’ятьох людей

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пожежа28 серпня о 14:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Воробйова Південного району міста Кам’янського.

Про це поідомили в прес-службі ДСНС України в Дніпропетровській області.

З’ясувалось, горять квартири №6 та №10 трьохповерхового житлового будинку. Як повідомили свідки події у помешканнях знаходяться люди та спостерігається сильне задимлення.

До місця пожежі одразу ж прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, на допомогу прибули рятувальники двох чергових відділень 7 державної пожежно-рятувальної частини та одного відділення 35 ДПРЧ.

На місці пожежі рятувальники провели оперативне розгортання, двома ланками газодимозахисної служби рятувальники потрапили до осередку пожежі. На момент виникнення пожежі у будинку знаходилося 30 осіб, 25 з яких самостійно по сходах покинули будинок. Двох жінок 1934 та 1964 років народження вогнеборці вивели на свіже повітря сходами за допомогою апаратів на стисненому повітрі, чоловіків 1933, 1994 та 1999 років народження особовим складом ДСНС було врятовано за допомогою трьох колінної драбини. На місці надзвичайної події співробітниками швидкої медичної допомоги врятованим була надана перша медична допомога.

Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборці оперативно локалізували пожежу, проте дерев’яні елементи житлового будинку та сильне задимлення ускладнювали роботу.

Пожежу силами рятувальників було ліквідовано о 19:15.

Внаслідок пожежі вогнем знищено та пошкоджено домашні речі, меблі та внутрішнє оздоблення стін квартир № 6 та 10 житлового будинку, крім того від води та високої температури спричиненої пожежею постраждали інші квартири житлового будинку.

На місці надзвичайної події працювала оперативна група Дніпродзержинського міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, швидка медична допомога, та аварійні служби міста.

До ліквідації пожежі було залучено 18 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки міста. Всього від служб взаємодії залучено 30 чоловік, 9 одиниць техніки.

Наразі причини виникнення пожежі а збитки завдані нею встановлюються.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: