Skip to content

На «Дніпро Арені» вивернули дуба

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Дмитро Михайленко скористався недоречною поблажливістю зорян Юрія Вернидуба. Повернення капітана Ротаня перетворило матч на майстер-клас для гостей.

post343333_90171_contentЛуганська «Зоря» надто замріялася про майбутні зустрічі с «МЮ» Моуріньо у Лізі Європи. Карколомний гол Руслана Ротаня у дебюті до тями її гравців не повернув, а навпаки-ошелешив… Після матчу наставник Вернидуб чесно визнав:

—Господарі поля перекрили нам фланги. Я наказав Чайковському слідкувати за Ротанем, а капітан «Дніпра» одразу нам забиває…

Дмитру Михайленку було важко приховувати емоції переможця принципового матчу. У протистоянні вистачало додаткових підтекстів. Після розгрому від «Шахтаря» у попередньому турі, багато фахівців прогнозували навіть не потрапляння «Дніпра» до провідної шістки чемпіонату. Та дніпряни вдало провели роботу над помилками. До того ж десять років тому — 26 серпня трагічно потрапив в аварію тренер-легенда Евген Кучеревський… Дмитро Михайленко навів головні складові перемоги, яка повертає повагу суперників до його команди:

— Руслан Ротань-важливий гравець і для побудови команди, і для настрою молодих партнерів. Захисники на флангах Адамюк і Польовий впоралися з загрозами. Останній догравав з пошкодженням. Враховуючи заміну травмованого Лучкевича, ми до останнього вагалися з виходом на поле Баланюка. Та зрештою він вийшов і забив другий гол у контратаці під завісу.

Перемога 2:0 над «Зорею-підсумок, про який лише мріяли роками більш зрілі тренери «Дніпра».

Ігор Суховийvernidub14

 

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: