Skip to content

Новий центр спорту у Дніпрі

Игорь Суховой

Игорь Суховой

IMG_7805За ініціативи народного депутата України Івана Куліченка триває реконструкція спорткомплексу у СШ№134. До 1 вересня має бути готове футбольне поле зі штучним газоном.

IMG_7809

Іван Іванович разом з будівельниками сам перевіряє стан штучної трави:

«- Це італійський бренд. Кожна травинка чотири сантиметри. З пуском українського заводу, який виготовлятиме штучне покриття для таких майданчиків, матимемо широкі можливості. Хлопці зі 134-ї школи заслужили це поле. Я цікавився, вони перемагали на різних рівнях у змаганнях «Шкіряний м’яч». Тепер результати лише виростуть. Сподіваюсь, що тут може з’явитися і майбутня зірка для нашого “Дніпра».

IMG_7797

Актив школи і району не проти. Вони обіцяють не обмежувати коло бажаючих грати на смарагдовому прямокутнику. Іван Куліченко сподівається, що спорткомплекс стане справжньою оазою для Кам’янського масиву. У наступному році він матиме довершений вигляд. Тут зведуть сучасні баскетбольний і волейбольний майданчики, догодять і легкоатлетам.

IMG_7803

Заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко підтримав ініціативи народного депутата і заохотив господарів:

«- Для таких корисних справ кошти завжди є. Треба лише робити заявки, щоб проектанти вчасно виконали свої обов’язки. Усе, що стосується фізичного гарту молоді є частиною нашої програми «Дніпро – спортивна столиця країни». Такі сучасні міні-арени теж потребують гідного освітлення і безпеки експлуатації. Маємо також вчасно попіклуватися про здоров’я та безпеку юних спортсменів. У місті діє електронна програма нагляду, яка дає батькам чітку картину про дозвілля дітей».

IMG_7800

Ігор Суховий

Фото Андрій Батозський

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: