Skip to content

80 дітлахів у Сухачівці підуть в оновлений дитсадочок

Людмила Гейко

Людмила Гейко

В Новокодацькому районі Дніпра триває програма зі створення навчально-виховних комплексів (школа і дитячий садок при ній) і дошкільних груп при школах. До кінця року реконструюють дитячий садок на житловому масиві Сухачівка. Для цього з державного та місцевого бюджетів виділили 10 та 5 млн грн відповідно. 

Про це повідомила прес-служба міської ради.

Сьогодні, 19 серпня, представники міської влади Дніпра та народний депутат України Іван Куліченко, за сприяння якого вдалося отримати фінансування від держави, проінспектували перебіг реконструкції дитячого садка на вулиці Нарвській, 169 для навчально-виховного комплексу № 103.

– За планом, усі роботи на цьому об’єкті повинні бути завершені до кінця поточного року, а здати дитсадок в експлуатацію плануємо вже на початку 2017-го, – наголосив заступник міського голови Михайло Лисенко.

В будівлі будуть замінені всі інженерні мережі, утеплений фасад з використанням енергоощадних технологій, виконані косметичні роботи всередині. Вже встановили нові вікна. На подвір’ї облаштують все необхідне для дозвілля дітей: пісочниці, гірки, гімнастичний комплекс тощо.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко, дитячий садок буде розрахований на чотири групи для перебування 80 дітлахів.

– Для мікрорайону дитсадок дуже необхідний, оскільки повноцінного дошкільного закладу тут немає – лише дошкільні групи в школі поруч. Уже в січні плануємо відкрити садок, – додав він.

Раніше в Новокодацькому районі з’явилися навчально-виховні комплекси № 72 та № 92. Наступного року спільним коштом держави та міста будуватимуть дитсадок для школи № 105, що в Таромському, повідомив народний депутат Іван Куліченко.

– Для батьків та й самих дітей досить зручно, коли малеча з дитячого садка йде до школи на місці. Тому ця програма в Дніпрі розвиватиметься. До слова, на розвиток освіти додаткового цей район з державного бюджету отримує 20 млн грн, – сказав Іван Куліченко.

 

 

садик1садик4

садик3

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: