Skip to content

Водій не розрахувався за пальне та втік

Юлия Мухина

Юлия Мухина

3e58c4b2b75d41e3e51d6db5f481c511.i240x173x304У Кам’янському поліцейські затримали керманича, який не розрахувався за пальне та втік.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління нацполіції в Дніпропетровській області.
16 серпня до чергової частини Заводського ВП надійшло повідомлення від 29-річної місцевої мешканки про те, що на автозаправці «ОККО» по проспекту Аношкіна водій, не розплатившись за пальне, втік з місця пригоди.
Ддя з’ясування всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Вони встановили, що невідомий чоловік приїхав на автомобілі «ВАЗ 2107», заправив пальне на суму 300 гривень і поїхав у невідомому напрямку.
Отримавши орієнтування, працівники поліції одразу почали пошук шахрая. Під час відпрацювання прилеглої території, по вулиці Михайла Грушевського, працівниками поліції був помічений автомобіль, який підходив під опис орієнтування. За кермом автівки знаходився 43-річний мешканець Полтавщини. Надати будь-які пояснення з приводу свого вчинку він відмовився.
Для з’ясування всіх обставин керманича та транспортний засіб доставлено до Заводського відділення поліції.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального Кодексу України

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: