Skip to content

Жінка-посадовець, перебуваючи у змові з екс-заступником мера Дніпра, нанесла державі збитки у 18,3 млн грн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

140628-191603-4819Діяння жінки-посадовця, яка перебувала у змові з першим заступником голови міськради, призвели до завдання збитків державі у сумі понад 18,3 мільйони гривень. 15 серпня поточного року співучасниці повідомлено про підозру.

Про це повідомили в прес-службі нацполіції Дніпропетровської області.

Як повідомлялося, днями оперативники УЗЕ в Дніпропетровській області виявили та задокументували злочинну діяльність першого заступника голови міськради, який не організував і не проконтролював укладання договорів з оформлення пайової участі забудовників зі створення інженерно-транспортної інфраструктури міста. У результаті бюджет не отримав 18,3 мільйона гривень.

9 серпня 2016 року, в рамках відкритого кримінального провадження, 58-річному колишньому заступникові голови Дніпропетровської міськради слідчі обласної поліції заочно повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На даний час екс-чиновника суд оголосив у розшук.

Під час здійснення заходів по встановленню осіб, які також були причетні до цих кримінальних правопорушень, оперативники УЗЕ та слідства встановили та задокументували незаконну діяльність заступника начальника одного з Департаментів Дніпропетровської міської ради.

15 серпня цього року заступнику начальника одного з Департаментів Дніпропетровської міської ради слідчі обласної поліції повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно 140628-191603-481937-річної співучасниці кримінального правопорушення.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: