Skip to content

У Дніпрі збудують стадіон європейського рівня (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

30 липня у Дніпровській міській раді відбулося підписання Меморандуму про взаємовідносини щодо розвитку фізичної культури і спорту між Дніпровською міською радою, Федерацією легкої атлетики України та Федерацією легкої атлетики Дніпра.

Захід відбувся за участю міського голови Бориса Філатова, першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігора Гоцула та президента Федерації легкої атлетики Дніпра Марини Філатової.

Підписання Меморандуму передбачає будівництво у Дніпрі нового спортивного комплексу, створення відповідних умов для організації навчально-тренувальних зборів, легкоатлетичних змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів, а також запровадження у школах програми з дитячої легкої атлетики. Передбачена також зелена зона для відпочинку мешканців міста та різноманітні спортивні майданчики.

Будівництво стадіону розпочнеться у найближчі місяці, а завершити роботи обіяцють вже наступного року.

«На сьогоднішній день існує всього два подібні стадіони: реконструйований стадіон у Кропивницькому та у Луцьку. Окрім цього ми починаємо розробку програми, результатом якої буде щорічне залучення до Дніпра міжнародних змагань з легкої атлетики», — зазначив Ігор Гоцул.

Стадіон матиме вісім бігових доріжок, зону метання та футбольне поле з натуральним покриттям.

Джерело: dniprograd.org

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: