Skip to content

У Кривому Розі чоловік лікувався коноплею (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Виявити плантацію коноплі вдалося завдяки анонімному повідомленню про вирощування забороненої рослини, яке надійшло до чергової частини Широківського відділення поліції 25 липня.

Під час огляду ділянки правоохоронці виявили та вилучили з ґрунту 1660 кущів коноплі загальною вагою близько 50 кілограмів, повідомляють в ГУ Нацполіції Україні в Дніпропетровській області.

Опікувався  насадженнями, поливав та підв’язував їх 31-річний житель смт. Широке, що раніше вже був судимий за крадіжку. У нього при поверхневому огляді було виявлено та вилучено 400 гр. перетертої наркотичної речовини «конопля», яку він зберігав при собі «для особистого вживання без мети збуту». Затриманий показав місце неподалік одного з сіл Широківського району, де він вирощував коноплі. Також чоловік пояснив, що вживає наркотики протягом 3-х років та вирощує коноплю для вживання та лікування.

Вилучені речовини та рослини направлено на експертизу. Після висновку експерта буде надана остаточна правова кваліфікація діям зловмисника.

Слідчим відділом Широківского відділення поліції за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

На даний момент тривають слідчі дії.

конопля конопля

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: