Skip to content

Якщо красти, то тільки «LEXUS»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Спільними зусиллями працівників кримінальної поліції Дніпропетровської та Харківської областей у ході проведення спільної операції по реалізації оперативної інформації при спробі перегнати викрадений автомобіль у Дніпрі було затримано злочинну групу викрадачів елітних автівок.

ЛексусДвох харківчан 1981 та 1993 років народження поліцейські карного розшуку затримали у Дніпрі при спробі перегнати викрадений автомобіль, а третього їх співучасника ( 1983 р.н) було встановлено та затримано в Харкові. Молодики спеціалізувалися на викраденні та реалізації дорогих автомобілів, при затриманні останніх було вилучено дорогоцінне електронне обладнання для заволодіння транспортними засобами елітних марок.

Під час відпрацювання вищезазначених осіб, останні повідомили про свою причетність до скоєння 2 незаконних заволодінь автомобілями на території м. Дніпра «LEXUS RX 350» та до викрадення 2 на території м. Харків: «LEXUS LS 570» і «LEXUS RX 350».

Як повідомили поліцейські два автомобілі «LEXUS RX 350» були викрадені у мешканців Дніпра у Соборному та Чечелівському районах у травні та червні поточного року. Обидва автомобілі в ході оперативного відпрацювання були виявлено та вилучено у справному стані та повернуті власникам.

Стосовно ж автівок, які були викрадені групою у Харкові, то на сьогодні працівниками кримінальної поліції було встановлено та вилучено автомобіль «Lexus LS-570», який зловмисники після викрадення перегнали до Дніпра.

На теперішній час двом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру про скоєння злочину по кримінальному провадженню за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу останньому.

Працівниками У(КР)КП ГУНП в Дніпропетровській області проводяться заходи по перевірці зловмисників на причетність до інших нерозкритих злочинів пов’язаних з незаконними заволодіннями транспортними засобами елітних марок та встановлення місце знаходження викраденого.

Категория: Криминал

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: