Skip to content

На Дніпропетровщині рятувальники навчають населення правилам безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

рятувальники1З метою вжиття профілактичних заходів щодо попередження виникнення пожеж у природних екосистемах та загибелі людей на водних об’єктах, а також навчання громадян основам безпечної життєдіяльності, виховання в населення свідомого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, 1 липня рятувальники 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели відпрацювання приватного сектору по вулиці Горького міста Жовті Води.

З мешканцями міста здійснили роз’яснювальну роботу та вручили людям тематичні пам’ятки інформаційно-застережливого характеру. Співробітники ДСНС інформували громадян про останні надзвичайні події, які сталися в області та на території міста останнім часом, а також про наслідки від пожеж.

рятувальники2

Громадянам пояснили, що у населених пунктах спалювання сухостою та сміття може перерости в неконтрольоване горіння і нести загрозу знищення житлових будинків, завдати шкоду життю та здоров’ю людей. 

Також рятувальники проінформували населення про статистику загибелі людей на воді, провели бесіду стосовно того, що під час організації дозвілля слід приділяти велику увагу заходам безпеки – під час літніх канікул дітям постійно нагадувати правила поведінки на воді.

Жовтоводський міський відділ ДСНС нагадує, що дорослим необхідно звернути особливу увагу на виховання у дітей культури безпечної поведінки, зокрема відпочинку у лісі та біля води, бути надзвичайно уважними, беручи з собою на відпочинок дітей. В більшості випадків саме від цього залежить їхня безпека, ціна якої – життя!

Джерело: ДСНС України

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: