Skip to content

6 дітей загинуло на дорогах Дніпропетровщини з початку року

Юлия Мухина

Юлия Мухина

дорога

З початку року на Дніпропетровщині сталося 141 ДТП з дітьми. Лідер в регіоні за кількістю дорожньо-транспортних пригод – Дніпро. Тут сталося майже 40% аварій. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА.

6 дітей загинуло, 149 – травмовано на дорогах. Більше 100 ДТП з дітьми сталося цього року на Дніпропетровщині. Найбільше постраждалих серед дітей-пішоходів. У більшості випадків діти самі винуватці аварій.

«Серед лідерів за кількістю ДТП – Дніпро та Кривий Ріг. Тільки в обласному центрі з початку року сталося 56 аварій. В них одна дитина загинула, 60 – травмувалися».

У Кривому Розі у 26 аваріях на дорозі постраждало 29 дітей», — наголошують в управлінні.
«Щоб запобігти трагедії, водії мають дотримуватися правил дорожнього руху й бути уважними за кермом. Відповідальність лежить й на батьках, які повинні навчити дітей правильно поводитися на дорогах», — зазначають в управлінні.

За 6 місяців цього року на дорогах Дніпропетровщини сталося 141 ДТП з неповнолітніми, 102 з них — з вини водіїв, 39 – через необережність дітей на дорозі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: