Skip to content

В Камянському рятувальники ліквідували пожежу на балконі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пожежа29 червня о 17:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Васильєвській Заводського району міста Кам’янське.

За вказаною адресою було направлено рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до вказаної адреси було встановлено, що пожежа виникла на балконі двохкімнатної квартири четвертого поверху п’ятиповерхового житлового будинку. На балконі горіла дерев’яна рама, вікно, двері балкону та речі б/в. Через сильне задимлення особовий склад ДСНС працював у апаратах на стисненому повітрі.

Силами вогнеборців, пожежу площею 4 метри квадратних, було ліквідовано о 18.08. Вогонь пошкодив дерев’яну балкону рама, вікно, двері балкону, речі б/в. Внаслідок пожежі постраждалих та загиблих не було. Наразі причини виникнення пожежі встановлюють слідчі органи.

До ліквідації події було залучено 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки ДСНС міста.

Служба порятунку «101» нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Постійно слідкуйте за справністю електричних мереж, не залишайте увімкнені без нагляду телевізори та інші побутові прилади. Будьте обережні під час паління та використання відкритого вогню на балконах, горищах, у підвалах, господарських спорудах та інших підсобних приміщеннях. 

Джерело: ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: