Skip to content

Наливайченко підтримав Оксану Томчук

Людмила Гейко

Людмила Гейко

наливай_канонічнеЛідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко впевнений, що довибори на 27 виборчому окрузі Дніпра — гарний шанс для мешканців міста посилити дніпровську команду у Верховній Раді.

«Я впевнений, що до влади мають приходити розумні, молоді, амбіційні патріоти. Ми маємо об’єднатися та не допустити реваншу екс-регіоналів і їх прибічників, частина з яких зараз маскується під вишиванками та перебігла до псевдо патріотичних політичних сил. Тому я вважаю, що Дніпро повинен підтримати чи не єдиного кандидата від демократичних сил, — Оксану Томчук, яка довела, що варта довіри.

Професійний адвокат, яка боролася із корумпованою судовою систему ще задовго до того, як українці вийшли на Майдан. Вона і зараз бореться в судах за наших захисників-добровольців», — так Наливайченко аргументував свою підтримку, яку виказав кандидату у нардепи Оксані Томчук.

«Це та молода сила, якої конче не вистачає у парламенті. Дніпро – місто, що зупинило «руську весну». Дніпро – місто, що заслуговує на сильну команду у Верховній Раді», — зауважив лідер Руху «Справедливість».

Олекса ВАЛАХ

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: