Skip to content

Державі повернуто земельну ділянку вартістю понад 40 млн грн

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Дніпропетровською місцевою прокуратурою забезпечено виконання рішення господарського суду Дніпропетровської області про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки лісового фонду. Як повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, повернута державі ділянка загальною площею майже 7 га і вартістю понад 40 мільйонів гривень, розташована на території Кіровської селищної ради Дніпропетровського району була надана приватному підприємству для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу.

Вказаний договір оренди було укладено у 2007 році між Дніпропетровською районною державною адміністрацією та приватним підприємством.

На підставі того, що договір оренди укладено з порушенням вимог законодавства (він укладався на виконання рішення суду, яке згодом було скасовано) , в результаті чого земельну ділянку безпідставно надано в оренду приватному підприємству, господарським судом Дніпропетровської області задоволено позов прокурора в інтересах держави про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею майже 7 га.

сосныНа теперішній час забезпечено виконання рішення суду у повному обсязі, земельну ділянку передано органу державної влади, право власності на земельну ділянку зареєстровано за державою.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: