Site icon Наше Місто

З 1 червня можна буде поїхати у літній табір

По закінченню навчального року, з 1 червня, традиційно розпочинають роботу табори на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.

Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики міської ради.

«Цього літа таких таборів буде 160 (у 2015 році – 156), у яких до відпочинку планується залучити 10 тисяч 445 дітей шкільного віку. У минулому році у таких пришкільних таборах відпочило 10182 дитини», — йдеться в повідомленні.

Із загальної кількості дітей, відпочинком у пришкільних таборах планується охопити 4219 дітей з числа обдарованих та талановитих і тих, що потребують соціальної уваги та підтримки. Загалом збільшення контингенту дітей у пришкільних таборах свідчить про зростання попиту в місті на такий вид організації літнього відпочинку та дозвілля дітей під час канікул, зазначають у департаменті.

Також цим літом планується організувати роботу 197 мовних груп на базі дитячих пристосованих таборів з денним перебуванням, які функціонуватимуть при загальноосвітніх навчальних закладах, до яких буде залучено 3715 дітей.

Пришкільні табори працюватимуть у три зміни тривалістю 15 днів. Найпопулярнішою традиційно є перша зміна, яка розпочнеться з 1 червня. Зокрема, у першу зміну працюватимуть 129 таборів, у яких відпочиватимуть 8755 дітей. Під час другої зміни буде організовано роботу 28 таборів (1545 дітей) і у третю – 3 табори (155 дітей), які працюватимуть у Новокодацькому, Самарському та Чечелівському районах.

«Для дітей у пристосованих шкільних таборах буде організовано триразове харчування. Діти максимально будуть залучені до відвідування музеїв, театрів, участі в екскурсіях, до занять у гуртках, масових заходах тощо», — додають у департаменті.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version