Skip to content

Поліцейський пес взяв слід і вивів на підозрювану у вбивстві (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

PM123image00113 травня близько 19:45 до чергової частини Дніпродзержинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку одного з дачних кооперативів знаходиться тіло чоловіка. На місце скоєння злочину одразу прибула слідчо-оперативно група разом з інспектором-кінологом Максимом Ялозою та службовим собакою Пако.

На місці скоєння злочину було виявлено сліди чобіт і жіночу кофтинку.

Собака взяв слід від жіночої кофтинки та привів до будинку, де проживала співмешканка вбитого чоловіка.

PM869image002

При відпрацюванні території поліцейські з’ясували, що чоловік свого житла не мав, вів полубродячий спосіб життя, перебивався випадковими заробітками, раніше був судимий. Садівники пожаліли його та оселили разом із 40-річною співмешканкою, теж раніше судимою у напівзруйнованому будиночку.

13 травня садівники бачили потерпілого з його співмешканкою та невідомим чоловіком. Як потім з’ясувалося, 45-річним, раніше судимим місцевим мешканцем у якого теж раніше були близькі стосунки із співмешканкою потерпілого. Відразу після вбивства чоловік зник разом із співмешканкою загиблого. При проведенні оперативних заходів поліцейські встановили, що вони покинули Дніпродзержинськ та поїхали в Верхівцеве, де і були затримані правоохоронцями. При собі у парочки був знайдений мобільний телефон загиблого. Як з’ясувалося, причиною вбивства стали ревнощі. Колишній співмешканець приревнував жінку до нинішнього і під час сварки вдарив його ножем. В результаті слідчих дій підозрюваних у скоєнні злочину було затримано.

PM801image003За даним фактом були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: