Skip to content

У нього все вийде: Степан Хмара розповів про свою зустріч з Борисом Філатовим

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Филатов и ХмараУ рамках свого візиту до Дніпропетровська відомий український дисидент, політичний діяч Степан Хмара зустрівся з міським головою Борисом Філатовим.

Степан Хмара каже, у Дніпропетровську він не був вже давно, тому запрошення прийняв з радістю. З міським головою Борисом Філатовим вони говорили про проблеми КБ «Південне» і про те, чому у тимчасово окупованих територій країни немає іншого майбутнього, ніж з Україною.

На згадку про зустріч політики також обмінялися подарунками.

Борис Філатов презентував Степану Хмарі унікальний альманах про Дніпропетровськ.

«Є багато книг про Дніпропетровськ, та ця – унікальна. Вона розповідає про місто через людей. Через призму історій їхніх життів», — сказав Борис Філатов.

Ще один подарунок від міського голови – унікальний альбом фотографій «Україна: погляд з неба». Степан Хмара подарував міському голові книгу власного авторства – «Дорогою до мрії».

Борис Філатов показав також свої найцінніші трофеї – український прапор, речі, та частини бойових снарядів, які передали йому українські бійці з передової.

«Я вірю, що ми вистоїмо все це. Але нам треба буде докласти дуже багато зусиль. У дніпропетровців велика сила волі. І у міського голови багато проблем. Та все вийде», — упевнений Степан Хмара.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: