Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Де у Дніпрі піти вчитися на енергетика і одночасно працювати

Дарина Сухоніс

Де у Дніпрі піти вчитися на енергетика - Наше Місто

Фаховий коледж електрифікації Дніпровського державного аграрно-економічного університету має подвійно важливе завдання під час цієї вступної кампанії. Тут готують енергетиків, і ось уже два роки в коледжі особливий попити на фахівців через численні атаки рф на енергетичну інфраструктуру країни. Детальніше – у нашому сюжеті.

Випускники коледжу – це ті фахівці, які працюють на відновлення енергооб’єктів після ворожих обстрілів. Часто, ризикуючи життям.

Дуальна система навчання – інновація цього року. Це повноцінний досвід роботи на виробництві для студентів 4 курсу, адже учасник дуальної освіти повинен бути повнолітнім – це вимоги техніки безпеки на виробництві. Також враховується рівень знань.

Фінальне рішення приймають представники виробництва, а коледж надає характеристику. Кількість студентів, які можуть взяти участь у дуальній освіті необмежена.

Для студентів складається індивідуальний графік. Двічі на тиждень вони працюють на виробництві. Тричі на тиждень – навчаються. Запрошують як дівчат, так і хлопців.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вступна кампанія до ПТУ та коледжів: яку спеціальність краще обрати у Дніпрі.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: