Skip to content

Трендові м’ятні крашанки: простий та екологічний спосіб підготовки до Великодня

Трендові м’ятні крашанки - Наше Місто

Великдень цього року в Україні святкують 20 квітня — тож саме час розпочинати приготування до одного з найважливіших християнських свят. Окрім традиційної паски, важливе місце у великодньому кошику займають крашанки. І якщо ви шукаєте спосіб пофарбувати яйця натурально та креативно — зверніть увагу на звичайний шпинат, пише «Наше місто».

Трендові м’ятні крашанки - Наше Місто

Розповідаємо, як за допомогою соку шпинату можна надати яйцям ніжного зеленого, навіть трохи м’ятного відтінку.

Процес дуже простий і складається лише з двох кроків:

  1. Залийте шпинат одним літром води, доведіть до кипіння та варіть ще 4–5 хвилин.
  2. Зніміть з вогню, дайте відвару трохи охолонути. Потім покладіть у нього зварені круто яйця та залиште на шість годин.

Такий спосіб фарбування не лише екологічний і безпечний, а й додає великодньому кошику оригінального вигляду. Ніжно-зелені крашанки виглядають святково, витончено і точно здивують рідних та друзів.

До того ж, використання натуральних барвників — це не лише красиво, а й частина сучасного тренду на екологічність і здоровий спосіб життя. Шпинат — не просто корисна зелень на вашому столі, а ще й чарівний барвник, подарований самою природою.

Тож якщо хочете додати у своє святкування нотку новизни й свіжості — спробуйте цей метод. Великдень — це не лише про традиції, а й про натхнення, сімейне тепло та любов у кожній деталі.

Раніше ми писали, що у Дніпрі на Набережній розцвіли тюльпани.

Також ми говорили, що у Дніпрі масово квітнуть абрикоси.

Читайте також, як зміни погоди впливають на наше майбутнє.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: