Укрзалізниця розпочала тестування нової послуги — гарячих обідів у поїздах далекого сполучення. Про це повідомили у прес-службі компанії, пише «Наше Місто».
З цього тижня пасажири зможуть скуштувати смачні страви під час подорожей на чотирьох маршрутах:
- Київ — Кишинів (№351/352)
- Київ — Рахів (№95/96)
- Київ — Ужгород (№29/30)
- Запоріжжя — Ужгород (№4/3)
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви готуються за сучасною технологією заморожування, що забезпечує збереження свіжості та смаку після розігрівання.
До меню входять:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курка з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов із яловичиною.
Вартість обідів варіюється від 170 до 190 гривень.
Нова послуга дозволяє пасажирам насолоджуватися якісною їжею без необхідності брати перекуси з дому. Залишити відгуки про страви можна в офіційному застосунку Укрзалізниці.
Послуга поки що працює в тестовому режимі. Укрзалізниця запрошує пасажирів оцінити нововведення та поділитися враженнями, щоб зробити подорожі ще комфортнішими.
Нагадаємо, раніше ми писали, що «Укрзалізниця» додала кілька нових потягів на свята: звідки та куди можна поїхати.
Читайте також: Укрзалізниця ввела спеціальні правила на придбання квитків для військових.
Фото: Укрзалізниця.
Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна
Позначки: Новини Дніпра, подорожі, Укрзалізниця