Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чайний гриб: секрет популярності з 90-х

Чайний гриб: секрет популярності з 90-х

Чайний гриб — культовий напій 90-х, який переживає новий бум популярності. Раніше він був звичним гостем на кухнях, а зараз став трендовим продуктом під назвою “комбуча”. Як його вирощують, чому він корисний, і чому американці зробили з нього бізнес – дивіться в сюжеті «Наше місто».

У другій половині 90-х майже на кожній кухні на підвіконнях можна було побачити трилітрові банки із «чайним квасом». Люди масово розводили слизувату плівку, яка плавала на поверхні рідини – чайний гриб. Цю живу культуру заливали солодким чаєм і за кілька днів отримували натуральний газований напій. Кисло-солодкий  квас з приємними легкими бульбашками бадьорив, втамовував спрагу, допомагав від похмілля. 

Подробиці у нашому відео.

Раніше ми писали, ялинкова хроніка Дніпра: як впродовж десятиріч змінювалися новорічні локації.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: