Skip to content

Як у Дніпрі перейти на «нічний» тариф і скільки можна заощадити на оплаті за світло

Як у Дніпрі перейти на «нічний» тариф і скільки можна заощадити та оплаті за світло

З настанням холодів витрати на електроенергію, особливо для користувачів обігрівачів та кондиціонерів, помітно зростають. Одним із способів зменшення витрат є перехід на «нічний» тариф. Як це зробити та скільки можна заощадити на використанні «нічного» тарифу, – розповість «Наше Місто» з посиланням на прес-службу YASNO у Дніпропетровській області.

За повідомленням компанії, «нічний» тариф дозволяє платити вдвічі менше за спожиту електроенергію з 23:00 до 7:00 — лише 2,16 грн/кВт∙год.

Як перейти на «нічний» тариф

Для цього необхідно встановити двозонний лічильник, який обліковує споживання окремо для денного та нічного періодів. Таким чином, можна оптимізувати роботу енергоємних приладів, наприклад, бойлера чи пральної машини, запускаючи їх у нічні години й заощаджуючи на оплаті.

Найзручнішим варіантом є двозонний лічильник з технологією GSM, який автоматично передає показання, позбавляючи від необхідності щомісячної звітності перед оператором. Наприклад, YASNO пропонує набір «Розумний Watt.Plus», де клієнти отримують лічильник з безкоштовною доставкою. Спеціаліст виконає його установку, після чого активується «нічний» тариф без додаткових звернень чи переоформлення документів.

«Набір «Розумний Watt.Plus» створений для споживачів, які не мають можливості чи бажання на регулярній основі щомісяця передавати показання. При цьому вони прагнуть заощаджувати свої кошти. Ідеальне рішення – поєднання двозонного обліку та технології GSM. Ще одна перевага набору полягає у тому, що клієнт не матиме жодних клопотів із заміною лічильника – усі роботі будуть виконані «під ключ» – розповів генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Нагадаємо, раніше ми писали, як користуватися кондиціонером так, щоб не переплачувати за електроенергію.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: