Site icon Наше Місто

У Дніпрі мешканці 16 квартир багатоповерхового будинку залишились без газу: що сталося

У Дніпрі через несанкціоноване втручання у внутрішньобудинкову газову систему мешканці 16 квартир у багатоповерховому будинку Чечелівського району опинилися без газопостачання. Про цю аварію повідомили у фейсбук-сторінці аварійної служби Дніпровської філії “Газмережі”, пише «Наше місто».

Прибувши на місце виклику, аварійна служба виявила проникнення води у внутрішню газову систему будинку. Причиною такої ситуації стала самовільна заміна газового обладнання в одній з квартир.

Аби уникнути можливих аварій, газопостачання було тимчасово припинено для 16 квартир. Наразі тривають роботи з обстеження газових мереж для встановлення точних причин інциденту та визначення відповідального за нього.

Відновлення газопостачання здійснюватиметься виключно після виконання всіх необхідних процедур, передбачених чинним законодавством. Зокрема, будуть проведені ретельні перевірки газових лічильників, які могли постраждати від затоплення, а також буде проведена оцінка збитків, завданих газорозподільній системі.

Раніше ми писали, у Дніпрі готовність до опалювального сезону становить 97 %.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version