Skip to content

Теплий подарунок осені: у Дніпро скоро завітає «бабине літо»

Бабине літо у Дніпрі

Синоптики обіцяють дніпрянам приємний сюрприз – декілька днів потепління. Як пояснила речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха, така зміна погоди пов’язана зі змінами атмосферного тиску. За її словами, денні температури стануть більш комфортними. Коли чекати «бабиного літа», розповідає «Наше місто».

-Якщо зараз у нас вдень від +7°C до +13°C, то надалі, з 22 числа, у більшості регіонів України вже від +11°C до +16°C у денні години. Тобто, у принципі, для жовтня це досить комфортні показники температури, – повідомила Птуха.

За її словами, комфортні температури зберігатимуться до середини третьої декади жовтня, після чого можливі зміни синоптичних процесів, які можуть принести атмосферні фронти.

Відповідаючи на запитання, як довго протримаються такі комфортні температурні показники, речниця поінформувала, що, за оцінками їхніх експертів, вони протримаються десь до середини третьої декади жовтня.

Ситуація у Дніпрі

У Дніпрі також очікується суха та сонячна погода. Температура вночі коливатиметься від +3 до +7 градусів, а вдень підніметься до +12+15 градусів. З середини тижня стане ще тепліше – до +17 градусів.

Погода у Дніпрі

Варто зазначити, що така тепла погода є нетиповою для жовтня, тому варто скористатися моментом і провести час на свіжому повітрі.

Фото Валерія Кравченка.

Читайте також: Куди піти у Дніпрі 21 жовтня.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: