Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 21 жовтня

Сьогодні, 21 жовтня, Всесвітній день боротьби з болем. Віряни вшановують пам’ять святого преподобного Іларіона Великого. До Нового року залишилося 71 день. 21 жовтня 2024 року — понеділок. 971-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Ізюм. Звільнений

Захоплюючий документальний фільм про небезпечну експедицію в щойно звільнене від російських окупантів місто Ізюм. Команда співробітників музею на чолі з директором музею та командою кіношників збирають докази та артефакти цієї ганебної та несправедливої війни, яка й досі триває.

Де і коли: 18:00, Караван Мультиплекс, Нижнеднепровская, 17, ТРК Караван

Концерт Dakh Daughters 

Dakh Daughters – це талановиті красуні, акторки театру «Дах» Влада Троїцького. Це – п’ятнадцять музичних інструментів, діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та повний спектр людських емоцій. У них взагалі немає пісень. Кожна композиція – то окреме театральне дійство з виром почуттів, зворушливими героями та неймовірними історіями.

Stage Music Hall – новий сучасний концертний майданчик у центрі Дніпра. Stage – найбільший зал з великою фан-зоною у місті, що має сучасне професійне обладнання, потужний звук, максимум можливостей для проведення заходу будь-якого рівня, власний бар та великий автомобільний паркінг поряд з майданчиком. Подія відбудеться згідно з усіма правилами безпеки.

Де і коли: 19:00 у Stage Music Hall, вул. Ламана, 2, 390-1150 грн

Комедія «Схоже на щастя» 

На що схоже щастя? Впродовж життя людина по різному відповідає на це питання. Але для будь-якого віку та характеру самотність – це нещастя. Вистава «Схоже на щастя» створена за п’єсою П. Пальмада та К.Дютюрона «Втікачки». Ця іронічна та трохи сумна комедія розповідає історію дивної спільної подорожі двох жінок. Обидві втекли від залежності і приреченості на непотрібність.

Марго і Клод – абсолютно різні. Зустрічаються вони зовсім випадково, проте стають необхідні одна одній. Доля зводить героїнь в одному місці, звідки починається їх спільний шлях. Куди вони прийдуть? Чи розійдуться їхні дороги? Чи насправді їхня зустріч була випадковою? І чи можуть бути випадковими довіра і ніжність?

Вистава була удостоєна головної театральної премії країни «Київська пектораль», а Ада Роговцева була визнана кращою акторкою року за образ Клод. Це легка комедія з тонкою іронією, котра торкається головних питань людських відносин та дає можливість поглянути на своє життя під іншим кутом.

Режисером вистави є донька Ади Роговцевої – заслужений діяч мистецтв України Катерина Степанкова.

Де і коли: 18:00 у Драмікомі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 300-720 грн

Програма «Місце призначення – Марс»

Вирушаємо разом у політ на Марс! Ми помандруємо уздовж скелястих лабіринтів долин, зазирнемо у кратер найвищого вулкана Сонячної системи, помилуємося марсіанським небом і дослідимо полярні шапки Марса.

Ми разом з’ясуємо, чому на Марсі компас нам не стане у пригоді, і чому там більше немає рідкої води. А ще дізнаємося, як учені шукають на Марсі сліди життя, і де найкраще заснувати перші марсіанські поселення. Також, ми спробуємо розгадати таємницю походження супутників Марса Фобоса і Деймоса, і помилуємося Землею у марсіанському небі.

 Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 190-350 грн

Раніше ми розповідали про загадкову історію будинку на вулиці Центральній у Дніпрі: від балкона Нестора Махна до сучасних офісів

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version