Skip to content

Якщо не буде світла: як зробити свічки вдома

Ксенія Куземко

Як зробити свічки вдома

У зв’язку з ризиком повторення масових відключень світла в холодну пору року українці посилено готуються до можливих форс-мажорів. Люди активно скуповують свічки та акумуляторні лампи і зараз, щоб забезпечити собі комфорт у темний час доби та запастися. Деякі навіть створюють свічки вдома власноруч. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Через ворожі обстріли по енергетиці – Україна періодично потерпає від віялових відключень світла і це  ускладнює життя громадян. Такі відключення створюють дискомфорт для населення і призводять до зростання попиту на свічки та інші автономні джерела світла.

Дніпрянка Влада – власниця свічкового бізнесу. Дівчина каже зробити свічку вдома це дуже просто. Влада відкрила власний бізнес у 2023-му році, попри війну, страх та нерозуміння, що буде далі. Говорить – все ж вирішила ризикнути.

Тоді ж активно почали відтворювати власні ідеї та створювати різний дизайн на свічках. Власниця свічкового бізнесу радить брати натуральний віск, аби не викликати алергію.

Та чи треба так ретельно готуватися до зими? Експерти говорять – так, хоча ймовірність саме блекаутів невелика.

Експерт застерігає, що українці можуть знову зіткнутися з плановими відключеннями електроенергії. Однак, він закликає не панікувати через надмірно драматичні прогнози щодо масштабних блекаутів.

Раніше ми писали, чому квадроберство популярне серед підлітків у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: