Skip to content

Залишилися двоє дітей та дружина: у Курській області загинув Герой з Кам’янського

Роман Левицький загинув - Наше Місто

З глибоким сумом повідомляємо про загибель відважного захисника України, молодшого сержанта Романа Левицького. 10 жовтня він героїчно загинув у бою поблизу населеного пункту Ольгівка в Курській області російської федерації, повідомляє «Наше місто» з посиланням на міського голову Кам’янського Андрія Білоусова.

Роман Іванович народився 16 липня 1976 року в Дніпродзержинську. Протягом свого життя він був відданим патріотом і справжнім професіоналом. Працюючи на ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», він завжди був надійною опорою для колег.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у квітні 2022 року, Роман Левицький без вагань став на захист своєї Батьківщини. Він був справжнім воїном, який з відвагою боровся за нашу свободу та незалежність.

У Романа Левицького залишилися двоє дітей та дружина, які втратили найріднішу людину. Ця втрата – незмірний біль для всієї родини, друзів та колег загиблого Героя.

Прощання з Романом Левицьким відбудеться 21 жовтня о 9:15 за адресою: проїзд Юліана Ступака, 26 (колишній Білоруський проїзд). Панахида пройде о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна об 11:00 на Алеї Героїв кладовища по вул. Весняна.

Читайте також: Це тяжкі наслідки у радіусі 15 метрів: голова Нікопольскої РВА повідомив про нову загрозу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: