Skip to content

Це тяжкі наслідки у радіусі 15 метрів: голова Нікопольскої РВА повідомив про нову загрозу

Голова Нікопольскої РВА повідомив про нову загрозу - Наше Місто

У Нікополі виявлено ще один небезпечний наслідок російської агресії. Цього разу мешканці міста натрапили на нездетонований гранатометний постріл (ВОГ), який окупанти модернізують для скидання з безпілотників, повідомляє «Наше місто» з посиланням на телеграм-канал начальника Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Як зазначив Євген Євтушенко, такі боєприпаси становлять серйозну загрозу життю та здоров’ю мирного населення. Невеликий розмір і зовнішня нешкідливість вводять в оману, але вибух такого снаряду може призвести до тяжких наслідків у радіусі 15 метрів.

“На жаль, такі знахідки стають все частішими. Я закликаю всіх мешканців Нікополя бути максимально обережними і не чіпати жодних підозрілих предметів, – наголосив Євтушенко. – Особливо прошу звернути увагу батьків, адже діти можуть бути найбільш цікавими і найменш обережними. Поясніть їм про небезпеку, яка таїться в таких знахідках”.

У разі виявлення підозрілих предметів необхідно негайно повідомити про це поліцію або ДСНС. Пам’ятайте, ваша безпека та безпека оточуючих залежить від вашої обережності.

Читайте також: Захищав країну з перших днів війни: на Запоріжжі загинув Герой з Кам’янського.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: