Важко уявити обідній стіл без хліба. Адже саме він є одним із найголовніших продуктів, який має бути присутнім у раціоні людини. Хлібобулочні вироби здатні якісно вгамувати голод та урізноманітнити їжу.
Хліб ми споживаємо зранку на сніданок, в обід та на вечерю. Чорний, білий, сірий, житній – його різновидностей в магазинах велика кількість на будь – який смак та гаманец.
У той же час лікарі радять або зовсім відмовитися від цього популярного продукту, або споживати його у мінімальній кількості через високу калорійність та неправильність вуглеводів.
Журналісти «Наше місто» поцікавилися у містян, як часто буває хліб у їхньому раціоні і яким сортам вони віддають перевагу.
Що відповіли люди, дивіться у нашому відео.
Читайте також: Від козацької загреби до палянички: який хліб випікають у Дніпрі.
Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня
Позначки: Головне, Ціни на продукти