Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чи багато хліба їдять дніпряни і яким сортам надають перевагу (опитування)

Важко уявити обідній стіл без хліба. Адже саме він є одним із найголовніших продуктів, який має бути присутнім у раціоні людини. Хлібобулочні вироби здатні якісно вгамувати голод та урізноманітнити їжу.

Хліб ми споживаємо зранку на сніданок, в обід та на вечерю. Чорний, білий, сірий, житній – його різновидностей в магазинах велика кількість на будь – який смак та гаманец.

У той же час лікарі радять або зовсім відмовитися від цього популярного продукту, або споживати його у мінімальній кількості через високу калорійність та неправильність вуглеводів.

Журналісти «Наше місто» поцікавилися  у містян, як часто буває хліб у їхньому раціоні і яким сортам вони віддають перевагу.

Що відповіли люди, дивіться у нашому відео.

Читайте також: Від козацької загреби до палянички: який хліб випікають у Дніпрі.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: