Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Запаслись консервацією і повербанками: як дніпряни готуються до зими (опитування)

Як дніпряни готуються до зими (опитування) - Наше Місто

Минулі зими були складними через постійні ракетні обстріли і відключення електроенергії. Цього року ворог знову може знову спробувати залишити українців без світла і тепла. Як дніпряни готуються до наближення зимового періоду, журналісти ”Наше місто” дізнавалися на вулицях міста.

Одним з головних трендів цьогорічної підготовки до зими є акцент на енергозбереженні та альтернативних джерелах світла. Багато дніпрян закупили електропростирадла, які дозволять зігрітися в холодну пору року, не вмикаючи опалення. Також великою популярністю користуються лампи, що живляться від повербанків, та самі повербанки. Зарядні станції стали ще одним незамінним атрибутом багатьох домогосподарств, забезпечуючи автономність у разі відключення електроенергії.

Традиційна українська турбота про харчування взимку також не втратила актуальності. Дніпряни активно займаються консервацією овочів та фруктів, заготовляючи на зиму вітамінні запаси. Цього року особливу увагу приділяють консервації довготривалого зберігання, таких як варення, компоти та соління.

Цікаво, що, на відміну від попередніх років, дніпряни не поспішають скуповувати крупи про запас. Можливо, це пов’язано з тим, що більшість людей вже має певні запаси з минулого року або ж вважають, що в сучасних умовах легше придбати необхідні продукти в будь-який момент.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: