Site icon Наше Місто

 У Дніпрі відбудеться зустріч з популярною кіноакторкою

24 жовтня о 15.30 у Дніпрі відбудеться творча зустріч з Ларисою Руснак – актрисою театру та кіно, народною артисткою України. Про це журналістці «Нашого міста» повідомили організатори зустрічі – представники Студії театру та кіно «Альфа».

Із 1983 року Лариса Руснак грає на сцені Київського національного українського театру ім. І. Франка. Також співпрацює з театром «Актор», займається озвучуванням і дубляжем закордонних фільмів.  Зараз Лариса Руснак – одна з найпопулярніших українських актрис. Вона знімається у кіно, зіграла головні ролі у фільмі «Вітчим», «Право на захист», «Попіл Фенікса», активно задіяна у серіалах. Протягом 17 років була незмінною ведучою відомої програми «Лото забава». Після зустрічі Лариса Омелянівна проведе майстер-клас, на якому бажаючі зможуть поглибити свої акторські вміння, навчитися новим технікам та отримати безцінні поради від професіонала.

Для того, щоб потрапити на зустріч, треба зареєструватись на фейсбук-сторінці студії «Альфа» та зробити донат на матеріал для маскувальних сіток.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відбулася зустріч з актором Олексієм Вертинським.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version