Skip to content

ОФІЦІЙНО Пільговий проїзд школярів у Дніпрі діє без обмежень у часі: водій, який відмовив дитині, перепросив

Пільговий проїзд школярів у Дніпрі діє без обмежень у часі: водій, який відмовив дитині, перепросив

У Дніпрі 17 жовтня розгорівся скандал через відмову водія автобуса пропустити школяра за учнівським квитком. Однак ситуація вже вичерпана: водій публічно вибачився, пояснивши, що помилково переплутав документ, повідомляє «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Перепрошую за таку ситуацію. Помилково переплутав зовнішній вигляд учнівського документа. Подумав, що він стосується профтехучилища. Тому перепрошую школяра», — сказав водій Віталій.

КП “єДніпро” скористалося цим випадком, щоб нагадати про права учнів на пільговий проїзд у громадському транспорті. Школярі мають право на безкоштовний проїзд в електротранспорті та знижку 25% на автобусні маршрути. Пільги діють протягом усього року.

Для виготовлення або перевипуску учнівського квитка звертайтесь до свого навчального закладу. У разі виникнення проблем, телефонуйте на гарячу лінію КП “єДніпро” за тел.: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Директор КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трапезніков додав:

«Виготовлення учнівського квитка є безкоштовним! Навіть якщо дитина втратила учнівський, його перевипустять також безкоштовно! Нагадуємо щодо термінів виготовлення квитка: 21 день з моменту отримання заяви та її опрацювання, якщо дитина отримує квиток вперше, та 3 місяці, якщо учень втратив квиток, згідно з Положенням про «Учнівський квиток міста Дніпра». Учнівські квитки діляться на три типи. Молодша школа — пластикова картка зеленого кольору, середня – помаранчевого кольору та старша школа — картка синього кольору».

З питань учнівського квитка, звертайтесь на гарячу лінію КП «єДніпро»: 067 876 94 49, 050 876 94 49, 063 876 94 49.

Читайте також: Пропуск школи без довідки: в Україні хочуть скоротити кількість днів, які можна прогуляти.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: