Skip to content

Тепер йому навіки 45: поліцейський з Дніпра загинув під час оборони Бахмута

Ксенія Куземко

Тепер йому навіки 45: поліцейський з Дніпра загинув під час оборони Бахмута

У березні 2023 року поліцейські полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУНП в Дніпропетровській області тримали оборону Бахмуту. Разом з іншими правоохоронцями Олександр Дерев’янко заступив на бойову позицію, тримав оборону та відбив декілька штурмів окупантів. Тоді ворог підступно підпалив будинок, де дислокувалися наші бійці. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пост Національної поліції України.

Коли хлопці почали відхід до інших позицій, російські терористи атакували їх. Життя Олександра обірвала кулеметна черга. Він загинув внаслідок численних кульових поранень.

Добрий, щирий, завжди готовий прийти на допомогу – таким запам’ятається навіки поліцейський полку «Дніпро-1» Олександр Дерев’янко.

Посмертно його нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Також поліцейський нагороджений посмертно відзнакою “За оборону України”.

Раніше ми писали, 29 вересня поблизу селища Цукурине Покровського району під час виконання військового завдання отримав поранення наш земляк, старший солдат Дмитро Удодов.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: