Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Потрібна родина: у Дніпрі 15-річна дівчина шукає батьків

дитина шукає батьків

У Дніпрі 15-річна Аліна шукає собі прийомних батьків. Дівчина вирізняється креативністю, їй подобається малювати, танцювати і брати участь у творчих заходах. Про це повідомили у департаменті соціальної політики Дніпровської міської ради, пише «Наше місто».

Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство та можливість реалізувати свої потенціали. Створення сприятливих умов для виховання дітей, які позбавлені батьківського піклування, – це завдання всього суспільства. Департамент соціальної політики ДМР продовжує знайомити з дітьми, які потребують батьківської любові. Одна з них – Аліна.

-Основними рисами її характеру є активність та комунікабельність, ініціативність, прагнення до спілкування як з однолітками, так і з дорослими, – повідомили у департаменті соціальної політики. – Аліна мріє в майбутньому стати майстром манікюру або медсестрою. І сподівається, що дружня та турботлива родина її підтримає!

Зараз дівчинка перебуває у спеціалізованому закладі і чекає на сім’ю, яка подарує їй відчуття захищеності та любові. Їй підійдуть такі сімейні форми виховання, як опіка, дитячий будинок сімейного типу та прийомна сім’я.

Звертайтеся до управління-служби у справах дітей за телефоном: 066 973-22-76.

Фото: департамент соцполітики.

Читайте також: У Дніпрі юні художниці перевтілили сірий під’їзд на витвір мистецтва.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: