Site icon Наше Місто

Очікується чудова жовтнева погода: коли в Україну прийде потепління

Погода в Україні 18 жовтня 2024 - Наше Місто

За прогнозом відомого синоптика Наталки Діденко, завтрашній день, 18 жовтня, в Україні буде під впливом потужного антициклону. Це означає, що майже по всій території країни очікуються заморозки. Лише східні та південно-східні регіони зможуть уникнути мінусових температур завдяки хмарності, яка прийде з вторинних атмосферних фронтів, повідомляє «Наше місто» з посиланням на її сторінку у Фейсбук.

Найнижчі температури очікуються на сході України, де стовпчики термометрів покажуть +7+9 градусів. У більшості інших областей також буде прохолодно: +8+11 градусів. Трішки тепліше буде на півдні та заході – +10+13 градусів, а на Закарпатті температура повітря може досягти +16 градусів.

Дніпро: холодно та сухо

У Дніпрі у п’ятницю, 18 жовтня, та на вихідних, 19-20 жовтня, також очікується переважно суха та холодна погода. Вночі температура повітря опуститься до +1+3 градусів, на околицях можливі заморозки. Вдень стовпчики термометрів покажуть близько +9 градусів.

Незважаючи на сьогоднішні холоди, синоптик обіцяє потепління вже з наступного понеділка, 21 жовтня. В більшості областей України очікується чудова жовтнева погода: сухо, сонячно та тепло, з денною температурою повітря +13+17 градусів.

Читайте також: Майстриня з Дніпра отримала найвищі нагороди на міжнародному кондитерському конкурсі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version