Skip to content

У Нікополі поліцейські доставили до лікарні матір з дитиною, яка засунула у вуха попкорн

Ксенія Куземко

В Никополе полицейские доставили в больницу мать с ребенком, засунувшим в уши попкорн

У Нікополі правоохоронці допомогли швидко дістатися до лікарні матері з 4-річним хлопчиком, який потребував медичної допомоги. Про це повідомляє «Наше місто» з посилання на Нікопольське районне управління поліції.

Під час гри хлопчик випадково заткнув вуха попкорном, що спричинило сильний дискомфорт та плач. Мати, перелякавшись, помилково викликала поліцію замість швидкої допомоги.

Патрульні поліцейські Нікополя оперативно відгукнулися на виклик та доставили матір з дитиною до лікарні. Переконавшись, що дитині надається необхідна медична допомога, поліцейські повернулися до виконання службових обов’язків.

Мати звернулася до Нікопольського районного управління поліції з подякою. Вона висловила вдячність поліцейським Олександру Гаврилову та Антону Воробйову за їхні професійні дії та небайдужість до чужої біди.

Поліція звертається до батьків: будьте пильними, не лишайте дітей без нагляду та в разі потреби, не гаючи часу, викликайте допомогу.  Номери екстрених служб: 101 – рятувальники, 102 – поліція та 103 – швидка.

Раніше ми писали, була на межі двох світів: у Дніпрі медики «швидкої» врятували жінку із зупинкою серця.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: