Site icon Наше Місто

У Дніпрі відновили освітлення на дитячому майданчику

У Дніпрі відновили освітлення на дитячому майданчику

Дніпряни продовжують звертатись до телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана з проханням вирішити комунальні проблеми. Останнім часом звернення громадян більше стосувалися відновлення освітлення, передає «Наше місто».

Так, мешканці вулиці Галини Мазепи звернулися із проханням відновити вуличне освітлення на місцевому дитячому майданчику.

«Дуже просимо зробити світло на дитячому майданчику на вулиці Галини Мазепи, 59-59а (Софії Ковалевської), на майданчику зовсім немає світла. Дуже скоро стане ще темніше ввечері і дітям не буде можливості грати на дитячому майданчику», – написала у Телеграм Чат Корбана – ТЧК дніпрянка Тетяна.

Там встановили 1 опору, 2 кронштейни, 2 світильники, протягли 40 метрів дротів. Наразі дитячий майданчик уже освітлений.

«Дуже вдячні батьки дітей та всі мешканці цих будинків. Так швидко відреагували на прохання. Дякую за комунікацію з вашого боку, зателефонували, уточнили інформацію», – описує Тетяна процес робіт.

Штаб взаємодопомоги Громадської ради:  

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Раніше ми писали, комфортні лавки, нове освітлення та тротуари: у Дніпрі завершили благоустрій зеленої зони на проспекті Науки.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version