Skip to content

Осінній заплив здоров’я: учасники «Університету третього віку» у Дніпрі долучилися до відкриття сезону зимового плавання

У Дніпрі пройшов осінній заплив здоровʼя серед учасників безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку». Цим заходом у місті відкрили сезон зимового плавання спільно з учасниками клубу зимового плавання «Білий ведмідь», повідомляє «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Перед купанням учасники заходу провели загальну розминку для розігріву тіла і символічну посвяту «новеньких» у моржі.

«Самі ж учасники УТВ ініціювали цей захід, а ми підтримали їхнє прагнення до здорового, активного способу життя. Близько 30 осіб долучилися до цієї події. Частина з них безпосередньо взяла участь у купанні, решта — прийшли їх підтримати. Ті, хто сьогодні вперше моржували, отримали відповідну посвяту від Нептуна і подяку. Наші учасники молодці! Їх не зупинила похмура, дощова погода. Це вкотре підкреслює їхню завзятість до гарних справ!», — підкреслила провідна спеціалістка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Карина Коденчук.

Дніпрянка Інна Миколаївна відвідує «Університет третього віку» пʼять років. Моржуванням жінка займається вже пʼятнадцять років.

«Сьогодні теж долучилася до осіннього запливу. Як не дивно, для мене вода виявилася зовсім не холодною. Після купання відчула бадьорість, приплив енергії. Словом, гарне самопочуття і настрій! Усім раджу моржування. Це корисна справа для здоровʼя, сили духу. Хочеться жити і радіти», — каже пані Інна.

Учасник клубу зимового плавання «Білий ведмідь» Олег Левицький має 25-річний досвід моржування. «Усім, хто ще не наважився на моржування, раджу його розпочати. Бажаю, аби не було страху перед холодною водою. Вода гарно бадьорить, дає наснаги й силу», — додав пан Олег.

Щоб стати учасником УТВ, потрібно надати заяву з пред’явленням оригіналів та копій паспорта, пенсійного посвідчення (за наявності), ідентифікаційного номера та довідки ВПО. Усі документи потрібно принести за адресою: вул. Старокозацька, 40-Б.

Читайте також: У Дніпрі у Мистецькому провулку з’явилося п’ять унікальних артоб’єктів.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Спорт

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: