Skip to content

Завершився чудовий проєкт “Твій простір турботи” Umbrella Hub

Завершився чудовий проєкт “Твій простір турботи” Umbrella Hub, який став важливим кроком у реабілітації та психологічному розвантаженні дітей, які пережили важкі часи в умовах ворожого середовища. Ці діти стали свідками бойових дій, втратили близьких та домівки, і потребували підтримки та допомоги.

Проєкт “Твій простір турботи” Umbrella Hub поставив перед собою важливу задачу — корекцію емоційного та психологічного стану дітей через арт-терапевтичні заходи. Протягом реалізації проєкту ми організували майстер-класи з гончарного мистецтва, петриківського розпису заходи з нейрографіки та заняття в театральних студіях, які дозволили дітям виразити свої почуття та знайти нових друзів.

І ми можемо з упевненістю сказати, що нам це вдалося!

За час реалізації проекту в арт-терапевтичних заходах взяли участь  433 дитини.  Для них було проведено:

  •  9 майстер-класів Петриківського розпису
  •  9 майстер-класів Гончарного мистецтва
  •  14 занять з нейрографіки;
  •  14 занять театральної студії.

Результати проєкту вражають. Діти, які пройшли курс реабілітації, демонструють значне покращення емоційного стану, розвиток мовлення та соціальних навичок. Вони стали більш відкритими, впевненими у собі та готовими налагоджувати дружні контакти з однолітками.

Проєкт “Твій простір турботи “Umbrella Hub” довів важливість комплексного підходу до психологічної реабілітації дітей, що зазнали травм внаслідок війни. Адже мистецтво має велику силу зцілення і надії.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: