Skip to content

Повертаюсь до себе справжнього: Філатов заінтригував дописом у соцмережі

«Повертаюсь до себе справжнього»: Філатов заінтригував дописом у соцмережі

Ввечері 11 жовтня мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook виклав загадковий допис. «Скоро. Ви мене розлютили, сволота. Я повертаюсь до себе. Справжнього. Молодшого та скаженого. Чекайте», — написав Філатов, повідомляє «Наше місто».

До посту він додав світлину-афішу відомої програми журналістських розслідуваннях «Губернські хроніки», що виходила всередині нульових.

На прохання прокоментувати, що саме це означає і чи збирається він повернутися в журналістику, Філатов відповів, що всі деталі буде оприлюднено згодом.

Як відомо, раніше у своїх дописах Філатов наголошував, що коли правоохоронці не припинять тиск на місцеве самоврядування, він дасть розголос прізвищам тих, хто стоїть за таким цькуванням.

Раніше розкритикував правоохоронну систему та заявив про підтримку мера Дніпра Бориса Філатова Командувач Української добровольчої армії, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош.

Відомий український письменник-фантаст і журналіст Ян Валетов опублікував допис на підтримку Бориса Філатова, в якому відзначив, що проти міського голови Дніпра розпочали брудну медійну війну. А звинувачення, які є наразі, – не більше, ніж підозри, які ще потрібно довести чи не довести, що трапляється значно частіше, повідомляє «Наше місто» з посиланням на його сторінку у Фейсбук.

На підтримку Бориса Філатова також виступила дніпровська активістка і підприємиця Наталя Ешонкулова. Вона на прикладі випадків із власного життя розповіла про те, як міський голова Дніпра неодноразово допомагав звичайним людям боротися з рейдерами і бандитами, завжди чесно і відкрито висловлював свої думки, а також із перших днів повномасштабного вторгнення захищав місто і робив усе для підтримки військових

Нагадаємо, що 9 жовтня після похорону свого колишнього заступника Михайла Лисенка Борис Філатов заявив, що його фактично “вбили” правоохоронці. Він емоційно звернувся до громадськості, критикуючи безпрецедентний тиск на місцеве самоврядування. Філатов зазначив, що професійні керівники, які можуть протистояти викликам, зокрема ракетним ударам, піддаються переслідуванню. Він також наголосив на наближенні фронту до Дніпра.

Водночас головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва заявила про тиск на видання з боку Офісу президента.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: