Site icon Наше Місто

Масова ДТП на Львівщині: при зіткненні автобусу і вантажівки «Нової пошти» загинуло 3 людей, 35 постраждали

Масова ДТП на Львівщині 11 жовтня 2024 - Наше Місто

Сьогодні вранці на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Чишки у Львівській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя трьох людей. Ще 35, серед яких шестеро дітей, постраждали. За попередньою інформацією, близько 06:25 зіткнулися щонайменше чотири транспортні засоби: вантажівка, мікроавтобус Mercedes Sprinter, автомобіль Skoda та автобус Plaxton Elite, повідомляє «Наше місто» з посиланням на ГУ НП у Львівській області.

За попередніми даними правоохоронців, внаслідок зіткнення загинули водій та пасажир вантажівки, а також один з пасажирів автобуса. Імена загиблих встановлюються. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, які з’ясовують усі обставини трагедії.

ДТП спричинила значні ускладнення руху на ділянці автодороги “Київ-Чоп”. На місці аварії утворився затор. Правоохоронці організували об’їзд місця події, однак водіїв просять враховувати цю інформацію та планувати свої маршрути заздалегідь.

Причини ДТП наразі встановлюються. За однією з версій, аварія могла статися через несприятливі погодні умови або порушення правил дорожнього руху одним з водіїв. Однак остаточні висновки будуть зроблені після проведення комплексного розслідування.

Крім загиблих, внаслідок ДТП постраждали, як мінімум, 35 людей. Їх доставили до лікарень, де їм надають необхідну медичну допомогу. Подробиці щодо їхнього стану наразі уточнюються.

Категорія: Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version