Site icon Наше Місто

У Дніпрі готовність до опалювального сезону — 95 %

В Днепре готовность к отопительному сезону - 95 %

У місті Дніпро завершаються роботи з підготовки до опалювального сезону. Сьогодні, 9 жовтня, під час чергового обходу об’єктів директор комунального підприємства “Теплоенерго” Андрій Клименко перевірив функціонування теплорозподільчого пункту в Соборному районі. Варто зазначити, що такі пункти відіграють ключову роль не тільки в забезпеченні теплом житлових будинків та об’єктів соціальної сфери, а й у забезпеченні безперебійної подачі води на верхні поверхи багатоповерхових будинків. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«На об’єкті встановлено японський генератор потужністю 100 кВт, який забезпечуватиме дві багатоповерхівки 27 та 29 поверхів холодною водою та опаленням у разі довготривалих відключень світла. Окрім цього, від ТРП також опалюються 15 житлових будинків та школа», — розповів начальник теплової дільниці Сергій Агруч.

КП “Теплоенерго” провело масштабні роботи з теплоізоляції трубопроводів систем опалення в теплі пори року. Ці заходи спрямовані на збереження теплової енергії, запобігання пошкодження труб внаслідок промерзання та загальне підвищення ефективності функціонування всієї системи опалення.

«Теплоізоляція була замінена на 500 м магістрального трубопроводу, по якому подається опалення до 140 житлових будинків, а також до навчальних закладів. Теплоізоляція дозволяє мінімізувати тепловтрати», — підкреслив директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

Черговий також додав, що згадане підприємство вже на фінальній стадії підготовки до опалювального сезону. Серед виконаних робіт: капітальний ремонт 28 котлів, заміна 34,2 км теплових мереж та 24,33 км ізоляції. Встановлено 50 енергоощадних насосів, а також 171 генератор (з різною потужністю).

Підприємство завершує підготовку до опалювального сезону. Було виконано комплекс робіт, включаючи капітальний ремонт котлів, заміну теплових мереж та ізоляції, а також установку енергоощадних насосів та генераторів. Це дозволить забезпечити стабільне та ефективне теплопостачання споживачів.

«Підприємство готове на 95 % до осінньо-зимового періоду. У планах  встановлення ще 128 генераторів. Виконані майже всі заплановані роботи з теплоізоляції. Скоро буде наповнюватися система опалення, яка триматиметься під тиском до самого початку опалювального сезону», — резюмував директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

Раніше ми писали, у Дніпрі за кошти міжнародних донорів утеплюють будинки.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version